Skip to main content

T: +31 (0)6 2939 6243 | info@hendrikxgroenvormen.nlEen eyecatcher in iedere tuin
favicon-20ae6b86 Meerstammige bomen | Passie voor groen | Hendrikx Groenvormen
Expertise en ervaring

Producten van topkwaliteit

favicon-20ae6b86 Meerstammige bomen | Passie voor groen | Hendrikx Groenvormen
Maatwerk oplossingen
Voor diverse doeleinden
favicon-20ae6b86 Meerstammige bomen | Passie voor groen | Hendrikx Groenvormen
Succesvolle groenprojecten
Tevreden klanten

Meerstammige en hoogstam bomen

Naast een breed assortiment aan hagen en vormplanten verkopen wij bij Hendrikx Groenvormen ook meerstammige bomen. Wat een meerstammige boom nu zo populair maakt is de ‘open structuur’ die deze planten hebben. Anders dan bij een haag blijft een meerstammige plant of boom aan de onderkant open. De plant bestaat uit meerdere sierlijke stammen die in de top samenkomen en vertakken. Toch bieden deze bomen een goede bescherming van privacy en beschutting in iedere tuin. En zijn ook zeer goed solitair te plaatsen.

Groenblijvend, onze meerstammige bomen zijn groenblijvend en worden speciaal geteeld voor de professionele groensector. We selecteren ze uit onze eigen plantopstanden en kijken naar opbouw van de plant en de sierwaarde van de stammen. Of u als tuinarchitect een mooie, opvallende Osmanthus  zoekt of als hovenier een mooie volgroeide Taxus. Wij zorgen ervoor dat uw klant tevreden zal zijn.

Hoogstam, Hoogstammen zijn planten die we uitselecteren op een enkele stam. Zoek je een boom die in de winter ook groen is dan hebben wij daar de oplossing voor. We hebben hoogstambomen van Taxus baccata, Ilex en Thuja op voorraad. Deze soorten zijn in tegenstelling tot veel andere groenblijvende bomen goed winterhard en hebben een lange levensduur.